I løbet af året laver vi en række forskellige arrangementer, som henvender sig til både nyopdagede og erfarne diabetikere, deres pårørende og andre interesserede.

Her på siden kan du følge med i, hvad vi laver og hvornår. På www.diabetes.dk kan du under Kalenderen se både vores og alle de andre lokalforeningers arrangementer rundt om i landet i Diabetesforeningens regi. Du må som medlem i foreningen gerne deltage i disse arrangementer, uanset hvor i landet du befinder dig.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Vi vil gerne opfordre jer til at tilmelde jer vores nyhedsmail (nederst i rubrikken til venstre). Vi sender ikke særlig tit, men på den måde er I sikre på at  blive informeret om eventuelle pludselige ændringer i vores program. Vi forsøger alt for at undgå det, men når vi planlægger for 1 år ad gangen, kan det desværre forekomme.

Har I forslag til emner, som vi evt. kunne tage op i vores arrangementer fremover, må I naturligvis meget gerne sende dem til os på  odense@diabetes.dk,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Diabetesforeningen mener vi, at vi har et særligt ansvar over for personer med diabetes og deres pårørende i denne periode med Corona-virus. For at sikre sundhedsvæsenet de bedste vilkår for at kunne håndtere den vanskelige situation og for at kunne efterleve sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at undgå at udbrede smittefare, er vore aktiviteter sat i bero til medio august i år. Dette omfatter både diabetes-café og de øvrige arrangementer, som er omtalt i vores udsendte program for 2020.